Rulada din carne tocata ,cu branza de capra

de alilianaa in Porc, 20 Apr 2014 | 2786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc tocata
  • o legatura ceapa verde
  • o legatura usturoi verde
  • un ou
  • 2 linguri rase pesmet
  • 200 g branza de capra
  • sare, piper, cimbru
  • o legatura marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata ,cu branza de capra:

Carnea tocata se condimenteaza cu sare, piper cimbru. Se adauga verdeturile spalate si tocate marunt, se adauga ou si pesmet si se framanta bine. Se intinde carnea ca o foaie. Se pune branza de capra taiata cubulete si 2-3 fire de ceapa verde intregi. Se ruleaza si se pune la copt intr-o tava pe foaie de copt. Se unge rulada cu ou si se pune la cuptor pentru 40-45 minute la foc potrivit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata ,cu branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

21.04.2014, 11:46

bun bun

alilianaa 1

21.04.2014, 12:19

Ina, Lavinia

alilianaa 1

21.04.2014, 12:19

Luana, Bya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu jamon (jambon)